Vi tilbyder flere forskellige holdtyper. Du kan her se hvilke timetyper vi tilbyder:

Body+: På en time får du trænet hele kroppen igennem til god musik. Timen køres som en såkaldt koncepttime, som betyder, at vi har et fast program med fast musik i 3 mdr. – derefter kommer nyt med nye øvelser, ny musik osv. Vi arbejder med vægte i hele timen, hvor du står på din egen lille “station” bestående af stepbænk, vægtstang og skiver, håndvægte og elastikker. Udstyret kan variere lidt i forhold til programmet. Der arbejdes med styrkeudholdenhed – idet vi træner hver muskelgruppe i et helt musiknummer (alt fra ca. 3 min. – 8 min.). Timen afsluttes med kort stræk. En meget populær time, for alle uanset alder, vægt og træningsform.

Group Cycling: Indendørscykling – vi har flere niveauer og grøn = begynder/intro , gul = let øvet samt rød = øvet time. Vi har ligeledes en 45 min. time (intensiv time = Lilla),  denne time hedder Rise’n’shine. Det er en god ide, at starte med en grøn intro time, hvis du aldrig har prøvet denne form for træning.

Vi har de nyeste cykler, med indbygget WIFI i cyklen, der ved brug automatisk tilsluttes centrets trådløse netværk.
Login med smartphone via QR kode eller NFC. Ellers med TGS nøgle. Ved login hentes brugerdata til hver cykel (navn, vægt, puls, FTP værdi, alder).
Med en personlig gratis og webbaseret MYWELLNESS brugerkonto, er det muligt at få detaljerede oplysninger om hver enkelt træningstime.

Yoga: Vi tilbyder yoga – hvor der er tid til øvelserne og tid til fordybelse. Vi arbejder så der er tid til at komme både ind og ud af de forskellige øvelser og stillinger. En rigtig dejlig træning for både krop og sjæl. Vi tilbyder PT Restorativ yoga, som arbejder med længerevarende stræk. Denne form for yoga er for alle uanset smidighed og styrke – alle kan være med.

Bold: Vi arbejder med vores “kerne”, så vi kan blive stærkere indefra. Øvelserne kan og bliver reguleres i sværhedsgrad afhængigt af hvad du kan klare. Denne time er god hvis du har brug for at styrke din ryg/mave.

shutterstock_155798531

TRX (Gul – Let øvede): (60 min.)

Timen for den let øvede TRX-deltager. Du har måske deltaget på en del Basis timer og føler, at du gerne vil avancere lidt i øvelsesprogressionen. Vi arbejder stadig med teknik, men det forventes, at der er rimelig styr på basis core stabiliteten (ellers anbefales Basis timer fortsat), så vi kan videreudvikle øvelserne med både nye og sværere øvelser. Der vil være større flow ml. Øvelserne og ikke så meget pause som i Basis-timerne.

TRX HIIT: (60 min.)

60 min. Intensiv cardio træning (kredsløb). Efter kort opvarmning arbejder vi på poster, hvor du arbejder høj intensivt. Det anbefales, at du har deltaget på TRX basis timen – så du har fået kendskab til kropsholdninger og styring under udførsel af øvelserne. En time hvor der trænes i intervaller (høj puls – lav puls osv.). Timen afsluttes med kort stræk.

HIIT/ABS : (45 min.)

45 min. Cardio/core (konditionstræning og mave/lænd). Vi opvarmer kort de store muskelgrupper og fortsætter med intervaltræning, hvor vi, på poster, træner hele kroppen igennem. Der er høj intensitet i intervallerne og du er sikret sved på panden. Vi blander den høje intensitet med effektiv mavetræning (og nedre ryg), således når vi på en time hele muskelkorsettet igennem.

Mindful Moving

Holdet er for dig der trænger til ro, kropsbevidsthed og afspænding både mentalt og fysisk. Timen indeholder yogastræk og mindfulness, bestående af enkle langsomme bevægelser med opmærksomhed på din krop og vejrtrækning. Vi arbejder med at styrke kontakten til kroppen, i bevægelserne.

Vi vil hver gang afslutte med en mindfulness meditation med fokus på krop og tanker, som virker stress forebyggende.

HIIT- Training: HIIT- står for High Intensity Training

HIIT-Traning – en time for dig der gerne vil træne både kondition og styrke på 1 time.

Efter en grundig opvarmning på ca. 12 min. arbejder vi skiftevis med kondition (korte intensive intervaller ml. 30/45 sek.) og muskelstyrke med vægte (længere intervaller op til 2 min.) vi afslutter med stræk.

Vi bruger håndvægte, vægtstænger og egen kropsvægt I primært funktionelle øvelser – der styrker både din “core” og din “ydre” muskulatur.

Timen er for alle, der kan lide intensitiv og effektiv muskeltræning.

Ryg- og Bækkenbund

Ryg/ Bækkenbundsholdet, er til dig der trænger til at få styrket både ryg og bækkenbundsmuskulatur. Træningen tilpasses holddeltagerne, så alle kan være med og der differentieres i øvelserne, så der tages hensyn til eventuelle skavanker, hvis det er nødvendigt. Formålet med træningen er at øge bevægelighed, stabilitet og styrken over lænderyg og bækkenbundsmuskulatur med særligt fokus på, at kunne fungere optimalt i hverdagen. Holdtræningen indeholder typisk fælles opvarmningsøvelser i form af knibeøvelser i kombination med åndedrættet, både med fokus på hastighed, udholdenhed, styrke og koordination. Derefter trænes der individuelt tilpassede øvelser med fokus på styrke og stabilitet af muskulaturen omkring lænd og bækken i kombination med bækkenbundens muskulatur og åndedrættet.

FitDance

FitDance: Vi danser til latinamerikanske toner som indgår i danse som f.eks Salsa og Merenque. I timen får du rørt hele kroppen – og dansene varierer udfra instruktørens valg. Hver dans varer ca. 3-5 min. og trinenes i danses bygges op undervejs. Har du lyst og mod på lidt rytme og sving med hofterne så er FitDance en time for dig.