Træning for unge

NYHED

FitKids opstarter torsdag den 27. september.

FitKids er holdtræning for børn/unge i alder 8-13 år. Vi tilrettelægger træningen og øvelserne, så det passer til den store aldersspredning.

Vi træner hver torsdag fra kl. 1530-1630 - 10 gange i efteråret - Pris 400,-

Henvendelse og tilmelding i receptionen i Vig Motion

 

Træning for unge under 18 år

Pr. 1. aug. 2014 skal alle, der er under 18 år, have forældreunderskrift / fuldmagt fra forældre/værge for at kunne træne i centret. Det er ikke nyt, men tidligere har vi givet lov til at træne den dag, man melder sig ind, og først efterfølgende have godkendelse fra forældre/værge. Det nye er dermed, at man SKAL have underskrift fra forældre/værge inden træning. Det betyder, at er du under 18 år og skal melde dig ind eller fornye dit kort, SKAL vi have godkendelse inden træningen kan påbegyndes. Vær opmærksom på, at dette gælder også prøvetimer.

Vi tilbyder også Familietræning for familier med børn, der er under 15 år. Ordningen går ud på, at i som far/mor eller ældre bror/søster kan træne sammen med jeres yngre familiemedlem, hvis i træner sammen. Det kræver blot, at den voksne, der træner med barnet, er medlem. Medlemsskabet koster 90,- pr. barn/ung pr. mdr. En programlægning med instruktør til barnet er dog et krav - pris 150,-. kortet hedder et "junior-kort".