Kontakt os:

+45 59 31 10 32

Yoga

Holdtræning

Yoga hos Vig Motion

Yoga: Vi tilbyder yoga – hvor der er tid til øvelserne og tid til fordybelse. Vi arbejder så der er tid til at komme både ind og ud af de forskellige øvelser og stillinger. En rigtig dejlig træning for både krop og sjæl. Denne form for yoga er for alle uanset smidighed og styrke – alle kan være med.

Tirsdag:

Power dit indre – Styrk din kerne – din core og dit sind. Balancér din krop, skab indre ro med disse styrkende øvelser til din kerne/core, balancerende øvelser og lange stræk, der bringer din krop og dit sind i ro. En indre rejse til dig af styrkende velvære og indre ro.

Velkommen til en blanding af Vinyasa, Hatha og Yinyoga.

Mandag og Torsdag:

Yin Yoga – en rejse ud af hovedet og ned i kroppen. Træk stikket ud af den travle hverdag og find din indre ro og balance af dig selv her på måtten. Alt foregår i rolige og langsomme bevægelser. Yin stillinger påvirker ud over kroppen også sindet til at finde ro og skaber forbindelse af det parasympatiske nervesystem – som leder dig hen i indre ro. Alle kan være med – det handler om at gå til dine grænser. Afhjælper stress, angst og tristesse.

Yoga træning

Velkommen ind i Yin yogaens rolige univers.